Kislábnyomos Zöld Ünnepek - online beszélgetés

Elérkezett az évnek az az időszaka, amikor a legtöbben elkezdünk készülődni a közelgő ünnepekre, de egyre többekben merül fel a kérdés, hogyan tegyük ezt zöldebben, fenntarthatóbban, felelősebben.
Hogyan díszítsük fel otthonunkat energiatakarékosan? Milyen zöld ajándékot válasszunk családunk, barátaink számára? Hogyan állítsunk össze kislábnyomos ünnepi menüt? Milyen fenntartható programokkal készüljünk a gyerekek számára?


Téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések? Akkor várunk szeretettel december 15-én, este fél 6-tól Zoomon, egy másfél órás beszélgetésre a Kislábnyomos Zöld Ünnepekről.
A részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött, regisztrálni itt tudtok: https://www.surveymonkey.com/r/kislabnyomosunnep_dec15

Az előadást és beszélgetést a GreenDependent Intézet munkatársai szervezik, akik elkötelezettek a fenntarthatóság iránt. Az alkalom egy tervezett eseménysorozat első része lesz; ezek keretében havi egy alkalommal egy-egy fontos zöld témakör közös körüljárására várjuk majd az érdeklődőket.
A programsorozat lehetőséget teremt arra, hogy a járványhelyzet ellenére is összegyűljünk, és megerősítsük egymást a fenntarthatóságért való közös küzdelemben. Várjuk mind a Kislábnyom Hírlevél rendszeres olvasóit, a Gödöllői klíma-klub visszatérő látogatóit, az E.ON EnergiaKözösségek energiamegtakarítási verseny háztartásait – és természetesen minden további lelkes érdeklődőt is.  

Addig is, készítettünk egy ellenőrző listát, hogy segítsünk és ötleteket adjunk a kislábnyomos készülődéshez és minden továbbihoz. A kitöltéssel arról is visszajelzést kaptok, hogy már most mennyi mindent csináltok a kisebb lábnyomos ünnepek érdekében.

Az ellenőrző lista itt tölthető ki: https://www.surveymonkey.com/r/kislabnyomosunnep

Az alábbi linkre kattintva pedig megtekinthető és letölthető: http://intezet.greendependent.org/files/Kislabnyomos_unnepek_2020nov.pdf

A Facebook-esemény pedig itt érhető el: https://www.facebook.com/events/1304626396558150/